Ellen DeGeneres, 66 år, tycker sig ha fått perspektiv på livet. Arkivbild. Foto: Mark Von Holden

Ellen DeGeneres ”förkrossad” efter kritiken

Publicerad

Två år efter nedläggningen av Ellen DeGeneres pratshow talar komikern ut om hur hon upplevde kritiken.

Netflix visar nu den ståuppspecial som beskrivs som hennes sista, "Ellen Degeneres: For your approval" där hon också tar bladet från munnen.

– Jag har tillbringat en hel livstid med att försöka göra människor glada och jag har brytt mig för mycket om vad människor tyckt om mig. Så tanken på att någon tyckte att jag var elak gjorde mig förkrossad, det åt upp mig inifrån under lång tid, säger hon i programmet, rapporterar People.

I dag är Ellen Degeneres 66 år och tycker sig ha fått perspektiv på livet.

"The Ellen DeGeneres show" sändes under 19 år och var länge ett av de mest populära programmen i genren i USA. Före nedläggningen 2022 skakades dock programmet av vittnesmål från anställda om missförhållanden under produktionen, vilket ledde till en internutredning från tv-bolaget Warner Media – och en ursäkt till personalen från DeGeneres själv.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.