Artisten Liam Payne.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I klippet: Få koll på Liam Payne – upptäcktes i X Factor, var låtskrivare och kritiserade egna bandet. Foto: VICKIE FLORES

Harry Styles om Payne: ”Mitt hjärta brister”

Uppdaterad
Publicerad

Popsensationen Harry Styles är förkrossad över den tidigare bandkamraten Liam Paynes bortgång.

”Hans största glädje var att göra andra människor lyckliga och det var en stor ära att få finnas bredvid honom medan han gjorde det”, skriver Styles på sitt instagramkonto.

Liam Payne, tidigare medlem i världskända pojkbandet One Direction, avled på onsdagskvällen svensk tid efter ett fall från en hotellbalkong i Buenos Aires. Han blev 31 år.

Liam Payne i One Direction död

One Direction – som förutom Styles och Payne bestod av Niall Horan, Louis Tomlinson och Zayn Malik – gjorde på torsdagen ett gemensamt uttalande om sorgen. Nu publicerar Harry Styles även en egen, mer personlig, hyllning till Liam Payne.

”Liam var vidöppen och hade nära till känslorna, han hade en aptit för livet som var smittande. Han var varm, stöttande och otroligt kärleksfull”, skriver Styles och tillägger att hans hjärta brister för Paynes närstående.

”Åren vi tillbringade tillsammans kommer för evigt att vara några av de bästa i mitt liv. Jag kommer alltid att sakna honom, min fina vän”, skriver Harry Styles.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Liam Payne i One Direction död

Mer i ämnet