Daniel Espinosa och Jared Leto på röda mattan. I klippet: Hör Espinosa om skillnaden att arbeta med skådespelare i Sverige och i Hollywood. Foto: Miguel Oses/EPA

”Hollywood har väldigt många dåliga skådespelare”

Uppdaterad
Publicerad

Daniel Espinosa är just nu aktuell med den nya Marvelfilmen Morbius med Jared Leto i huvudrollen. Sedan tidigare är han känd för bland annat Snabba cash (2010) och Safe house (2012). Enligt Espinosa finns det en viss skillnad mellan att jobba med skådespelare i Sverige och i Hollywood.

I slutet på mars får den nya Marvelfilmen Morbius biopremiär i Sverige. För regin står Daniel Espinosa som tidigare är känd för den första Snabba cash-filmen med Joel Kinnaman, Safe house med Denzel Washington och Life med Jake Gyllenhaal och Rebecca Ferguson.

Och enligt regissören är arbetet med skådespelare i Sverige ganska likt det i Hollywood – förutom en sak.

– Det finns ingen skillnad. Bortsett från en sak – Hollywood har väldigt många dåliga skådespelare, säger Daniel Espinosa.

I klippet: Hör Daniel Espinosa förklara mer och se ett klipp ur kommande Morbius.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.