• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Bollnäs och Freluga, Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Vattnet hos vattenbolaget HelsingeVatten är otjänligt. Boenden i området uppmanas att koka vattnet före förtäring. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Gävleborg.

ant wan

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se recensionen av Ant Wan på Tele2 Arena: ”En historisk konsert som inte liknar någon annan.” Foto: Julia Sixtensson för Dopest.se

Konsertrecension: Ant Wan på Tele2 Arena

Publicerad

Kulturnyheternas Per Sinding-Larsen har sett rapparen Ant Wan, som på lördagen höll konsert på Tele2 Arena i Stockholm.

– Det är det största hiphopevenemanget som hänt i Sverige, säger Per Sinding-Larsen.

Den 26- årige rapparen från Västerås, Ant Wan, är känd för stora hits som ”Malaika” och ”Komplicerat” och utsågs tidigare i år både till årets artist och årets liveartist på P3 Guld-galan.

”Det är ljudet av förorten”

I fjol skrev han historia då han blev den första svenska hiphop-artist som sålde ut Avicii arena i Stockholm. I lördags slog han ett nytt rekord – då 40 899 fans samlades för att se hans konsert på Tele2 Arena.

Tidigare var det ingen mindre än Madonna som hade rekordet med sina 40 557 besökare 2015.

Se Per Sinding-Larsens konsertrecension i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.