Emma Corrin som senast spelade Diana i serien ”The Crown” är tillbaka i en ny roll som en hackare.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Det är en annorlunda hybrid av olika genrers” – Emma Corrin som senast spelade Diana i serien ”The Crown” är tillbaka i en ny roll som en hackare. Foto: SVT/Disney+

TV-kritikern tipsar: Höstens bästa kriminalserier

Publicerad

Hackare, uppfinnare och en mängd smarta personer blir inbjudna till ett ståtligt hus på Island av en techmiljonär för att lösa klimathotet. Men ingenting blir som de tänkt när de istället blir tvugna att lösa ett mord.

Skaparna bakom kulthiten ”The OA” är tillbaka med den nya serien ”Murder at the end of the world” som går att se på streamingtjänsten Disney+.

SVT:s tv-kritiker Linus Fremin beskriver serien som en ”spännande -men något udda serie” som blandar olika genrer friskt.

– Det är både lite techdrama, med väldigt viktiga frågor som AI och klimathot som tacklas, men också ett mordmysterium, säger han.

Nyfiken på fler tips från tv-kritikern? Titta igenom vår lista här nedan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.