Krämig och mättande gratäng som lagas snabbt och enkelt i ugn. Påskens smaker, allt-i-ett!
– Susanne Jonsson, kock i Go'kväll
Enkelt, snyggt och gott med getost och tomater på buffén eller till påskmiddagen.
– Gunilla Hultgren Karell, fd kock i Gomorron
Rotfrukter i ugn med fetaost och spenat
Vårfärgad glädje! Genom att rosta clementiner tillsammans med rotfrukterna kommer nya smaker fram. Rätten passar utmärkt till kött, men kan även ätas som huvudrätt.
– Susanne Jonsson, kock i Go'kväll
En liten tapasmacka med svenska smaker, gärna på hemrimmad lax. Dragonmajonnäsen passar fint till andra rätter också, till exempel grillad kyckling. Den går att spara i kylen om man vill unna sig goda mackor flera dagar i rad.
– Johanna Westman, kock i Go'kväll
Potatis är så gott. Toppa med rom eller varför inte testa rökt lax? Låt fantasin flöda! Genom att garnera med lax, rom och kryddor direkt i formen sparar du disk.
– Susanne Jonsson, kock i Go'kväll