Några v reaktionerna och berättelserna som kommit in i chatten. Foto: SVT

Allt från rent och fint till bedrövligt – här är era berättelser om återvinningsstationer

Publicerad

I vår chatt om hur det funkar med återvinningsstationer har vi fått in många berättelser om hur det ser ut där ni sorterar ert skräp. Det är allt ifrån jättefint skötta stationer till överfulla containrar och tips för hur man kan tänka.

Många återvinningsstationer har varit överfulla efter helgerna och på flera håll har folk reagerat på oreda. I vår chatt har vi fått ta del av hur det ser ut på olika håll och även av en del tips på hur man ska tänka.

Signaturen JK skriver ”Om du är helt ointresserad, kasta allt i brännbart, förstör inte återvinningen för andra!”. En annan skriver att det ofta är överfullt och att folk ”många gånger ställer föremål på marken bredvid”.

”Bara en tidsfråga innan kameror sätts upp”

På vår Facebooksida har kommentarerna också trillat in. En person skriver att ”är det fullt tar man med skräpet hem igen. Hur svårt kan det vara??”, medan andra svarar att ”Alla har inte bil” och ”Det är banne mej inte bara att knata hem med dom igen”.

Signaturen Martin skriver i chatten att det ”bara är en tidsfråga innan kameror med AI, Artificiell intelligens med ansiktsigenkänning sätts upp med 5G tekniken som kommer. De ska löna sig att göra rätt och vara ordentlig”.

Tack för ert engagemang i frågan, fortsätt att dela med er här nedanför!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.