• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Bollnäs och Freluga, Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Vattnet hos vattenbolaget HelsingeVatten är otjänligt. Boenden i området uppmanas att koka vattnet före förtäring. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Gävleborg.

Trio på ungdomshem drogades av kladdkaka – innehöll cannabis

Uppdaterad
Publicerad

Boende och personal på ett ungdomshem i Hudiksvall bjöds på kladdkaka som innehöll narkotika. Tre personer drogtestades och polisen har nu skrivit flera anmälningar om misshandel.

Polisen uppger att kladdkakan åts av boende och personal på ett ungdomshem i Hudiksvall under söndagen. När de efteråt slog larm och polis kom till platsen testade samtliga tre som ätit kakan positivt för cannabis.

Ingen är gripen misstänkt för brottet, men polisen har upprättat tre anmälningar om misshandel. Man har också tagit kladdkakan i beslag.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.