VECKA 1
Måndag: Mannagrynsgröt, smörgås med skinka och färsk gurka
Tisdag: Lasagne med sallad
Onsdag: Smörgås med sylta, rödbetor och färska grönsaker
Torsdag: Ostkaka med sylt och vispgrädde
Fredag: Potatisgratäng med prinskorv och sallad
Lördag: Ost och- skinkpaj med grönsallad
Söndag: Varm choklad, smörgåssnittar med olika pålägg och tomat
VECKA 2
Måndag: Polentagröt med sylt, smörgås med rökt korv och gurka
Tisdag: Korv med bröd/mos, lingonsylt, senap och ketchup
Onsdag: Makrilltallrik med smörgås och grönsaker
Torsdag: Potatisbullar med bacontärningar och lingonsylt
Fredag: Polarkaka med lax, hovmästarsås och citron
Lördag: Potatissallad med skivad kalkon och tomat
Söndag: Blomkålssoppa med färdigbredd smörgås
VECKA 3
Måndag: Rågflingegröt med sirap och mjölk
Tisdag: Köttbullesmörgås med rödbetssallad
Onsdag: Crepes med sallad och dressing
Torsdag: Fläskpannkaka med rivna morötter och lingonsylt
Fredag: Smörgås med kycklingröra och färska grönsaker
Lördag: Laxpytt med kall sås och färska grönsaker
Söndag: Risgrynsgröt med saftsås och smörgåsssnittar med köttpålägg
VECKA 4
Måndag: Mannagrynsgröt, smörgås med skinka och färsk gurka
Tisdag: Korv med bröd/mos, lingonsylt, senap och ketchup
Onsdag: Nyponsoppa med grädde, smörgås med ost och paprika
Torsdag: Grov smörgås med ägg, sill och grönsaker
Fredag: Ostkaka med sylt och grädde
Lördag: Crepes med sallad, dressing
Söndag: Varm choklad, smörgåssnittar med olika pålägg och tomat
VECKA 5
Måndag: Polentagröt med sylt, smörgås med rökt korv och färsk gurka
Tisdag: Köttbullesmörgås med rödbetssallad och färska grönsaker
Onsdag: Smörgås med sallad, skivat kokt ägg och kaviar
Torsdag: Fläskpannkaka, rivna morötter och lingonsylt
Fredag: Paj med färsk sallad och dressing
Lördag: Laxpudding med färsk sallad och dressing
Söndag: Sparrissoppa, smörgås/knäckebröd med ost och paprika
VECKA 6
Måndag: Rågflingegröt med sirap och mjölk
Tisdag: Polarkaka med leverkorv, rödbetssallad och färska grönsaker
Onsdag: Filmjölk med socker och kanel, grov smörgås med skinka och grönsaker
Torsdag: Pytt i panna med rödbetor
Fredag: Risgrynsgröt med saftsås, smörgåssnittar med köttpålägg och någon grönsak
Lördag: Smörgås med kalkonkött, majonäs och tomat
Söndag: Grov smörgås, kokt ägg, sill och färska grönsaker