Poliser står vid en entré som är avspärrad med polisband. En manlig polis pekar mot kameran medan två andra poliser står bakom honom. Bilden är tagen på kvällen och har ett blåaktigt sken från belysningen.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
En tonårspojke blev under kvällen misshandlad med ett vasst föremål i centrala Eslöv. Foto: Mikael Nilsson

Tonåring förd till sjukhus efter mordförsök i Eslöv – en person gripen

Uppdaterad
Publicerad

En pojke har förts till sjukhus efter en misstänkt misshandel med ett vasst föremål Eslöv. Skadeläget är i nuläget okänt. En 19-årig man har gripits, misstänkt för mordförsök.

Larmet kom in strax innan klockan 18. Pojken vårdas på sjukhus, men hans tillstånd är ännu oklart. Utöver att förhöra vittnen granskar polisen även övervakningskameror i området.

Under kvällen greps en 19-årig man. Han är nu misstänkt för mordförsök. Tekniker genomför teknisk undersökning av den misstänkta brottsplatsen och inledande förhör har genomförts med den skadade pojken.

– Exakt vilket föremål det rör sig om kan vi inte bekräfta i nuläget, säger Filip Annas som är presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Texten uppdateras.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.