Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Flera personer skadades i samband med ett knivbråk i Hovsjö natten till onsdag. Foto: Swepix

Storbråk i Södertälje – fyra personer anhållna och fyra skadade

Uppdaterad
Publicerad

Flera personer har förts till sjukhus med stickskador efter ett bråk utomhus i stadsdelen Hovsjö i Södertälje. Fyra personer, två kvinnor och två män, är nu anhållna för mordförsök. Polisen misstänker inga kopplingar till gängkriminalitet.

Larmet kom vid 22.30-tiden på tisdagskvällen. Två kvinnor och två män som var skadade på platsen har förts till sjukhus. Skadeläget är oklart, men de var enligt polisen ”vakna och talbara” vid avfärd.

– Vi håller på att utreda hur det gick till, vi kommer hålla förhör med de inblandade, både utsatta och misstänkta, säger Per Fahlström, presstalesperson vid polisen i Stockholm.

Personer anhållna för mordförsök – möjligt familjedrama

Fyra personer flydde från platsen men greps runt midnatt, i ett fordon på E20 i höjd med Eskilstuna. Det rör sig om två män och två kvinnor som nu är anhållna, misstänkta för försök till mord.

Polisen har i nuläget inga uppgifter om koppling till gängkriminalitet, enligt uppgifter från LT ska det röra sig om ett familjedrama där medlemmar ur en familj överföll en annan.

Exakt hur många som var inblandade i bråket är i nuläget oklart, men det rör sig om minst åtta vuxna personer.

– Eftersom att det var folk som hade lämnat platsen när vi kom fram var det svårt att avgöra, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl vid polisen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.