Två män sitter på en rad av gråa stolar, klädda i svarta och olivegröna kläder, engagerade i en diskussion. I den andra sektionen syns en man som sjunger i en mikrofon, iförd en vit jacka och hörlurar, med en oskarp bakgrund som indikerar en scen eller uppträdande.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hör om den storslagna visionen som finns bakom arrangemanget. Foto: Amanda Svensson/SVT

Duon bakom Ant Wans konsert i Tele2 arena: ”Utmanar alltid oss själva med honom”

Uppdaterad
Publicerad

Kristian och Ninos Icho var två av arrangörerna bakom Ant Wans konsert i Avicii arena i fjol och även i år har de jobbat dag som natt inför konserten i Tele2 arena.

– Vi har inte gjort det här tidigare, jag och Ninos, men vi var så här ”låt oss göra det här tillsammans med Ant Wan och få det att hända” och sen har vi bara kört, säger Kristian Icho.

När SVT Nyheter Stockholm träffar Ninos och Kristian i Tele2 arena är det tre dagar kvar tills konserten och arenan är fylld av människor och lastbilar som håller på att bygga upp inför lördagens spelning.

– Det är det som är målet med allt han gör, utmana vad som är möjligt, vad vill fansen se och hur gör vi något som ingen kan kopiera så att nästa person kan försöka utmana nivån över, säger Ninos Icho.

Förutom Kristian och Ninos så jobbar även konstnären Alexander Wessely med Ant Wans konsert i Tele2 arena. Hans verk har visats på Madison Square Garden i New York och han har tidigare haft samarbetat med världsartister som The Weeknd, Rihanna och Drake. Exakt vad han har för roll i konserten kommer bli en överraskning.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.