En stor polisinsats pågår på en adress på Lidingö natten mot söndag efter att en man blivit misshandlad till döds. Foto: Blåljusbilder

Man dödad under fest på Lidingö

Uppdaterad
Publicerad

En man misshandlades till döds under en lägenhetsfest på Lidingö utanför Stockholm på lördagskvällen. De tre män som greps under natten är anhållna.

Flera polispatruller larmades till en adress på ön runt klockan 23, vilket Aftonbladet var först med att rapportera.

– Ett mord har skett i en lägenhet där det pågick någon form av fest. En eller flera angripare gav sig på en man. Han avled på plats, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

En man greps på plats och en annan som hade lämnat området kunde spåras av polishund och gripas. Under förhör greps ytterligare en man. Nu är alla tre anhållna av åklagare

– Flera andra har tagits in till förhör, jag är osäker på antalet. Det kan ta en stund innan vi vet mer om vad som hänt då det är hög berusningsgrad på flera utav dem, säger Wikdahl.

Händelsen rubriceras som mord.

Tekniker är på plats i den avspärrade lägenheten.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.