• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Bollnäs och Freluga, Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Vattnet hos vattenbolaget HelsingeVatten är otjänligt. Boenden i området uppmanas att koka vattnet före förtäring. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Gävleborg.

Yvette Constantin sitter på en soffa i ett rum med ljusa väggar och en enkel inredning. Bredvid soffan finns en röd hoop och en tv-enhet. Personen har en svart blus och jeans på sig och gestikulerar med handen. I bakgrunden syns en kudde och ett fönster med naturligt ljus som strålar in.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se Yvette berätta om mammans död för snart 50 år sedan och rädslan kring att hon har släktingar som befinner sig i Libanon nu. Foto: Stefan Brännström/SVT

”Yvette Constantin från Umeå har släktingar i Libanon: ”Historien upprepar sig”

Uppdaterad
Publicerad

När Yvette Constantin från Umeå var sex år förlorade hon sin mamma och morfar i inbördeskriget i Libanon. Hon har fortfarande släktingar kvar i landet och är orolig för den senaste tidens utveckling.

– Det finns inget slut på den här konflikten, säger hon.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Upptrappning mellan Israel och Hizbollah i Libanon

Mer i ämnet