Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
På plats i Bosvedjan har hylsor efter ett vapen hittats. Foto: Ylva Holmgren/SVT

Hylsor hittades efter skjutningen i Bosvedjan – reporter lämnade in fyndet

Uppdaterad
Publicerad

Efter att polisen plockat bort avspärrningarna på platsen i Sundsvall där skott avlossats hittade Sundsvalls tidning hylsor från ett vapen. De finns nu i förvar hos polisen och en teknisk undersökning har påbörjats.

Den skadade mannen är i 20-årsåldern. Han tog sig på egen hand till sjukhuset i går kväll och har nu kunnat lämna sjukhuset.

– Vi vill inte kommentera vad det är för typ av vapen som använts och inte heller vad vi har i beslag. Det hela har skett utomhus i ett lugnt bostadsområde och vi ser allvarligt på att det begås ett sådant här brott på en sådan plats, säger Veronica Andersson. 

Skottlossning i Bosvedjan i Sundsvall

Hylsor hittades på platsen

Efter att avspärrningarna plockades bort av polisen var Sundsvalls tidning på plats och tog bilder och hittade då hylsor på platsen. De är nu inlämnade och tagna i beslag av polisen.

– Det är olyckligt att det hände efter att vi lämnat men bra att de ändå finns hos oss nu, säger Veronica Andersson. 

I klippet ses polishunden som letar efter spår i bostadsområdet Bosvedjan i Sundsvall.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Skottlossning i Bosvedjan i Sundsvall

Mer i ämnet