Med ett urstarkt valresultat i ryggen för det konservativa Torypartiet har den brittiska dimman som legat över brexit skingrats. Vi har vant oss vid mycket tvära kast i Storbritanniens politiska vardag.
Ofta har läget förändrats radikalt dag för dag. Ibland även timme för timme. Med avhopp, misstroende, omröstningar, omröstningar, omröstningar. Nu ser närmaste tiden ut att kunna bli mer förutsägbar. Brexit den 31 januari, som Johnson lovat.
Detta välkomnas av många britter som nästan drabbats av brexit-utmattning under de 3,5 år som gått. Många orkar inte med tanken på minst sex månader och en folkomröstning till, som Jeremy Corbyn såg framför sig.
Misstro mot Corbyns idéer
Därför är en del av rösterna snarare en röst på brexit än röst på Tories. För långt ifrån alla är förtjusta i Boris Johnson.
Flera av de nya platserna som Tories vunnit är historiskt tunga fästen för socialdemokratiska Labourpartiet. Det som kallats Labours röda mur uppe i norra England rämnade på flera håll under valnatten.
Misstro mot Jeremy Corbyn som tänkbar premiärminister och misstro mot hans otydliga idéer om brexit målade i natt stora delar av muren blå.
Skotska framgången dåligt för Johnson
Samtidigt målades en annan del av landet nästan helgul. Skotska nationalistpartiet har gjort sitt näst bästa val någonsin och får fylla 48 av Skottlands 59 platser i brittiska underhuset.
Detta är dåliga nyheter för Boris Johnsons ny-gamla regering som kommer mötas av allt starkare krav på att skottarna ska få hålla en ny folkomröstning om självständighet. I valet mellan att vara med i en brittisk union utanför EU och att bli kvar i den europeisk union önskar de skotska nationalisterna Europa.