En hel familj – mamma, pappa, och tre barn och farföräldrarna – är en del av Filiz släkt som miste livet i jordbävningarna. De ligger fortfarande kvar under det 14-våningshus som raserade över dem.
Hennes egna hus, som hon visar oss i klippet, står dock fortfarande, även om det har fått omfattande skador.
– Jag vågar inte gå in i huset – eller i någon byggnad för den delen. Man kan inte få bort den rädslan att ett hus kan falla på dig när som helst, berättar Filiz.
– Men någon gång behöver vi gå tillbaka till våra hus. Folk kan inte stanna ute i sina bilar i kylan hur länge som helst.
Dricksvatten finns – men ingen dusch eller toalett
Filiz har inte duschat på 10 dagar. Många byggnader är svårt skadade och i flera delar av landet är vattenledningar också förstörda.
– Vi torkar och tvättar oss med hushållspapper. Men jag ska inte klaga, vi är åtminstone vid liv och har dricksvatten, säger Filiz.
Hjälpen borde dock komma så småningom, även om hon inte tror att det kommer att komma från staten.
Hjälpen har fortfarande inte kommit
Filiz är kritisk till den turkiska regeringens hjälp- och räddningsinsatser. I många områden har den inte kommit alls och dit den har nått har hjälpen inte varit effektiv eller tillräcklig.
– De står i alla byar och städer och pratar om att myndigheterna är på plats, men de gör ingenting. Det är bara reklam för Erdogan, menar Filiz.
– Det finns hus som har rasat där vi fortfarande inte vet om någon ligger under.
Svårt att tänka på framtiden
Det kommer att ta flera veckor, om inte månader innan räddningsarbetarna kommer ha gått igenom alla raserade byggnader. Det är en konstant sorg och det är svårt att tänka på någon framtid eller göra planer på vad man gör härnäst, menar Filiz.
– Min man säger att jag ska åka till Istanbul eller till Sverige, så att han inte behöver oroa sig för mig. Men just nu är det dock omöjligt, det finns inga flyg och jag kan inte resa ensam.
Att resa med bil till Istanbul är också svårt. Det kan ta mer än 25 timmar då många vägar ut ur regionen är helt förstörda.
*Fotnot: Turkiet ligger i både Europa och Asien men Världshälsoorganisationen WHO inkluderar Turkiet i sin Europaregion. Syrien är dock en del av organisationens östra medelhavsregion. WHO:s hjälpinsatser till Turkiet har enligt organisationen även varit de största i Europaregionen på 75 år, med minst 22 akutsjukvårdteam på plats.