Festfixaren Micael Bindefeld fyller 60 år och firar i Tel Aviv med den svenska kändiseliten. Carola, Charlotte Perrelli och Camilla Läckberg är bara några av de 142 personer som sägs vara bjudna.
Det är en privat fest och den kunde ha fått passera utan offentlighetens ljus. Men när tre partiledare åker till Israel kan det finnas anledning att ge några tips.
Ebba, Nyamko och Ulf, det är klart att ni ska få ha ett privatliv. Ni jobbar hårt i demokratins tjänst och får också ta några dagar ledigt ibland. Och en sådan händelse som att er kompis Micael fyller 60 och bjuder er på fest är väl roligt.
Ni ska ju bara vara på festresan i fyra dagar. Men om ni får tid kommer här några andra utflyktstips inom räckhåll för ett par timmars paus från Hotell Jaffa:
Muren. Ja, alltså det finns ju två. Klagomuren i Jerusalem känner ni såklart till. Den är helig för både för judar och muslimer och är ett spännande resmål.
Den andra muren är nyare och är byggd av israelerna på mestadels palestinsk mark. Här har en hel del palestinier kommit lite i kläm, kan man säga.
De kommer knappt åt sin egen jordbruksmark. De behöver ett speciellt tillstånd från israeliska myndigheter för att få komma till sin åker, och det där kan vara lite olika under olika dagar.
Men som svenskar har ni nog inga problem att ta er förbi de unga soldaterna vid israeliska checkpoints.
En bosättning på Västbanken. Det är ju varmt, så det är mest bekvämt att uppleva den hos bosättarna, som har tillgång till vatten. Det är sämre med det hos de palestinska bönderna på de torra fälten runtomkring.
Men på vägen kan ni stanna och till och prata med en palestinsk kvinna. Det är stor chans att ni träffar dem även på dagen, för ungefär hälften av dem är arbetslösa.
Det finns ju en möjlighet att ni skulle råka tycka att även palestinier på Västbanken eller i Gaza ska ha mänskliga rättigheter som tillgång till vatten, el och mark att bygga och odla på.
Men om ni blir upprörda och får lust att skriva på Instagram om förhållandena på Västbanken ska ni kanske vänta tills ni kommer hem. Både israeliska och palestinska myndigheter har en ökande tendens att slå ner hårt på sådana som försöker försvara mänskliga rättigheter.
Förresten, här hemma diskuterar vi den svenska statsbudgeten.
Ursäkta den något raljanta tonen. Det här är ju faktiskt allvar. Situationen i Israel och Palestina är svår och det är tyvärr långt väg kvar till en hållbar fred.
Alla parter i konflikten har ett stort ansvar i processen. Det gäller även staten Sverige, som ni representerar. Att förmå både Israel och de palestinska parterna att arbeta för fred och respektera internationell rätt måste vara en prioriterad fråga i den svenska utrikespolitiken, både i direkta kontakter och genom EU.
Det är för närvarande risk att det går åt alldeles fel håll.
Inför det israeliska valet i tisdags har både premiärminister Benjamin Netanyahu och utmanaren Benny Gantz hotat att annektera närmare en tredjedel av det palestinska territoriet på Västbanken. En sådan åtgärd skulle vara ett dråpslag mot den redan mycket bräckliga fredsprocessen.
Den israeliska ockupationen är sedan länge det enskilt största hindret för fred. Med den kommer illegala bosättningar, orättvisor och brott mot internationell rätt. Ockupationen orsakar fattigdom, arbetslöshet och underminerar demokrati och utveckling.
Ebba, Nyamko och Ulf, det är klart att ni ska få vara lediga och gå på fest. Allt annat hade varit missunnsamt. Men åker man till Israel är det viktigt att se helheten.