Robin Olsens Roma vann och toppar gruppen i Champions League. Foto: Bildbyrån

Misstänkt offsidemål gav Roma CL-seger

Den svenska landslagsmålvakten Robin Olsens Roma vann borta mot CSKA Moskva i Champions League, men frågan är om laget borde gjort det. Det avgörande 2-1-målet kom genom Lorenzo Pellegrini i den 59:e minuten och på repriserna såg det ut som att ett av italienarens ben var offside.

Roma tog också ledningen tidigt då mittbacken Konstantinos Manolas satte 1-0 på hörna redan efter fyra minuter.

Sedan blev det islänningar i fokus för hemmalaget. Kvitteringen kom genom den 19-åriga supertalangen Arnor Sigurdsson som lämnade IFK Norrköping i somras. Målet var hans första i den nya klubben.

Fem minuter senare fick mittbacken Hördur Magnusson sitt andra gula kort och det var efter det som Pellegrini gjorde 2-1.

Roma har nu tre segrar av fyra möjliga i gruppspelet. Därmed leder de gruppen med Real Madrid, CSKA och Viktoria Plzen. Senare ikväll möts de två övriga lagen.