Frankrike vann mot Brasilien efter målet i slutminuterna av Wendie Renard

Oavgjort och ett Brasilien som tryckte på för ledning.

Då nickade Wendie Renard in ledningsmålet i slutminuterna och Frankrike vann mot Brasilien.

Frankrike tog ledningen ganska tidigt i matchen. Och de styrde matchbilden helt och hållet i hela den första halvleken. I den 56:e minuten satte dock Debinha ett kvitteringsmål efter en snygg nertagning. Målet väckte Pia Sundhages Brasilien som tryckte på med publikens hjälp.

Brasilien hade flera målchanser och anfall, men de skulle inte få till ledningsmålet.

187 centimeter långa Wendie Renard, som var osäker inför matchen, nickade enkelt in ledningsmålet i den 83:e minuten.

I matchens 99:e minut fick Brasilien en sista målchans via en frispark, då blev den franske förbundskaptenen Herve Renard ursinnig på någon på Brasiliens bänk. Men det blev inget mål.

Matchen slutade 2-1 och nu blir den sista omgången direkt avgörande för hur gruppen ska sluta då både Frankrike och Jamaica står på fyra poäng och Brasilien på tre.

Se det avgörande 2-1-målet och när Herve Renard blev arg i spelaren ovan.