IFK Norrköping räddade poäng sent.

Se när Norrköping räddar poäng sent. Foto: Bildbyrån.

IFK Norrköping fixade poäng sent efter avgångskravet: ”Skönt”

Fansen välkomnade IFK Norrköpings spelare med avgångskrav på styrelsen. Sedan ordnade Norrköping en poäng mot Häcken efter att ha kvitterat till 3–3 i den 95:e minuten.

– Det var skönt att få in kvitteringen och vi fick till en hyfsad forcering. Vi vill ha tre poäng eftersom vi leder men alla poäng är viktiga och Häcken är skickliga, säger tvåmålsskytten Christoffer Nyman till Max.

En dryg kvart från från slutet täckte Max Wilson och fick bollen på armen. Häckens Ali Youssef slog straffen för 3–2 i mål – nära att David Mitov Nilsson fått tag i bollen. Det var första gången som Häcken, hade Europaspel borta mot Heidenheim i södra Tyskland i torsdags kväll, ledde matchen.

”Skulle punkterat matchen tidigare”

Norrköping låg på hårt under tilläggstiden men tiden såg ut att rinna ut. Efter kalabalik i straffområdet klippte Vito Hammershoj-Mistrat in kvitteringen på halvvolley i den 95:e minuten och vild glädje utbröt på arenan.

– Det är svårt att sätta ord på det, det var jävligt trist. Domaren ser inte att bollen studsar upp på handen på slutet. Men vi ska ha punkterat matchen tidigare, säger Häckens Samuel Leach Holm – målskytt för första gången i Häckentröjan efter övergången från Djurgården för två veckor sedan.