Inter är supercupmästare. Foto: Bildbyrån

Kulusevskis Juventus föll tungt efter rysare i Supercupen

Dejan Kulusevskis Juventus var på väg mot ett straffdrama i Supercupfinalen mot Inter.

Då klev Alexis Sanchez fram i förlängningens sista spark och sköt segern till den blåsvartrandiga delen av Milano.

Supercupfinalen, vinnaren mellan cupvinnaren och ligasegraren, avgjordes på San Siro under onsdagskvällen.

Inter mot Juventus.

Dejan Kulusevski fick chansen från start direkt i knäskadade Federico Chiesas skadefrånvaro, men hade ingen stor kväll i Milano.

Förvisso var han delaktig i ledningsmålet drygt halvvägs in i den första halvleken när han peggade upp för Alvaro Morata som hittade Winston McKennie i straffområdet.

Lautaro Martinez kvitterade på straff på paus och sedan blev det inga fler mål under ordinarie matchtid.

Svensken blev utbytt med dryga kvarten kvar och fick se matchen gå till förlängning.

Precis när alla väntade på straffar såg inbytte Alexis Sanchez till att avgöra med matchens sista spark.

Juvespelaren Alex Sandro stod för en blunder i eget straffområde och där dök chilienaren upp och stötte in 2–1.

Inter leder dessutom Serie A i skrivande stund.

MER JUVENTUS: Kulusevski gjorde mål i Juventus galna vändning (9/1)