Liverapportering: Herrarnas Europafotboll

Följ SVT Sports liverapportering från de svenska klubblagens matcher i herrarnas Europa League och Conference League.

IF Elfsborg logo

IF Elfsborg

Herrarnas Europafotboll 2024/2025

AZ-Elfsborg 3-2

90' Där är matchen slut. AZ vinner mot Elfsborg. Tack för att ni har varit med idag och välkomna att höra och se mer om Europafotbollen 8.40 i Morgonstudion i morgon bitti.

Pinnat inlägg

74' MÅL! Troy Parrott ger AZ Alkmaar ledningen från elva meter efter att Qasem orsakat straffen.

90' Svängdörrar på slutet när Elfsborg jagar en kvittering och AZ ser chansen att utöka.

Kalle • Vi kommer igen hemma på Ryavallen . Sanna mina ord Milad !

90'´Fyra minuters tilläggstid. Inget som just nu tyder på att Elfsborg kommer hitta ett mål till.

88' Ytterst nära att Alkmaar ökar på. Försvaret räknar helt fel och det är Yegbe som räddar laget från ännu ett baklängesmål.

SVERIGE! • Domaren ute på hojen. Bra för mitt kära Roma inför nästa vecka iaf

MarcusN • Nej inte rött också..

86' Rött kort för Sebastian Holmén! Mittbacken visas ut efter att ha fällt en framstormande Parrott. Den albanske domaren Juxhin Xhaja tvekar inte.

83' Abdullai varnas efter att ha gått hårt åt AZ-mittbacken Alxandre Penetra.

82' Elfsborg med ny energi efter bytena. Känns som att en slutforcering är på väg att byggas upp.

81' Frispark vid mittcirkeln för Elfsborg som skickar fram det mesta de har och slår långt. Räcker inte för att skapa en målchans.