Foto: Bildbyrån

Paulinho bryter sitt kontrakt

Uppdaterad
Publicerad

Paulinho lämnade BK Häcken för Hapoel Beer-Sheva i höstas.

Nu har parterna gått skilda vägar utan att 33-åringen spelade en enda minut för den israeliska klubben.

– Jag vet inte vad som har hänt, men självklart kommer jag att ta en kontakt med honom, säger BK Häckens sportchef Sonny Karlsson till Expressen.

I mitten av oktober meddelade BK Häcken att Paulinho lämnar klubben för Hapoel Beer-Sheva. Anfallaren skrev på ett kontrakt på ett och ett halvt år.

I dag meddelade Hapoel Beer-Sheva att klubben har brutit sitt avtal med Paulinho. Brassen, som vann skytteligan i allsvenskan 2018, spelade inte en enda minut för den israeliska klubben.

Uppges ha skadat knäet

Tidningen Ynet uppger att Paulinho skadade knäet på en träning och att det ska vara orsaken till att parterna väljer att avsluta sitt samarbete.

Sonny Karlsson, sportchef i BK Häcken, bekräftar att han kommer att prata med Paulinho.

– Jag vet inte vad det är som har hänt, men självklart kommer jag att ta en kontakt med honom. Vi har ändå haft nio år ihop. Men sedan vad det mynnar ut i är omöjligt att säga, säger Sonny Karlsson till Expressen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.