Det blev en 1–2-förlust mot Frankrike i kvalet.

– Fan. Jag vill ju vinna, jag är sjukt besviken över att vi förlorar, säger Zecira Musovic till SVT Sport.

Förbundskapten Peter Gerhardsson och ett pressat Sverige gästade Frankrike i EM-kvalet och i startelvan fanns många skrällar, däribland Evelyn Ijeh (debutant).

Det slutade med en tung förlust för Blågult.

Damlandslaget i fotboll

Redan i den nionde minuten var Sverige på väg att åka på en smäll. Kadidiatou Diani höll sig framme i samband med en tilltrasslad situation – och träffade stolpen.

I den 32:a minuten slog dock Frankrike till. Sakina Karchaoui bjöd på en projektil från distans som letade sig in i mål. 1–0 Frankrike.

I den 50:e minuten kom den svenska kvitteringen. Jonna Anderssons hörna skarvades vidare till Josefine Rybrink och hon kunde dunka in 1–1. Målet är hennes första i landslaget.

– Det är såklart jättekul att jag har fått göra det, och vi gör en okej match, säger hon.

Rybrink fortsätter:

– Det är surt att vi inte får med oss några poäng. De gör ett drömmål och så gör de också ett mål på en fast situation.

Det svenska försvaret stod sedan passivt i samband med en hörna i den 74:e minuten. Marie-Antoinette Katoto var påpasslig i straffområdet och hon kunde trycka in 2–1.

På tilläggstid var Sverige nära. Linda Sembrant nådde högst på en hörna och träffade ribban via pannan, men 2-1 stod sig.