Tyskland utklassade Marocko i VM-premiären – Popp med två mål

Allt handlade om Alexandra Popp, 32, inför Tysklands VM-premiär mot Marocko.

Och det blev en Popp-show när hon nickade in dubbla mål i 6-0-krossen.

– Hon är otrolig i luftrummet, säger kommentatorn Claes Andersson i Viaplay.

Hon behövde bara 11 minuter innan det första nickmålet kom. Marockos målvakt var visserligen ute och hängde tvätt, men nicken var hård och bra placerad av anfallsstjärnan Alexandra Popp. Men hon var inte klar där.

I den 39:e minuten hade Tyskland en hörna. Popp slängde sig bakåt och hämtade upp inlägget med en snygg nick och två mål på två nickar var ett faktum.

Tyskland inledde den andra halvleken med att göra mål direkt, efter rejält slarv från Marocko och det var bara en fingervisning på vad som skulle komma skall.

Marocko var helt utspelade och två självmål senare stod det 5-0 på resultattavlan. Och i den 90:e minuten kom det sista målet när Lea Schüller tryckte in 6-0 i öppen kasse efter en målvaktsretur.

Se Alexandra Popps båda mål i spelaren ovan.