• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Edvin Angers ilska mot kinesen

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se situationen Anger ilsknar till mot: ”Helt otroligt” Foto: Viaplay/SVT

Edvin Anger irriterad på motståndaren: ”Fan helt otroligt”

Uppdaterad
Publicerad

Sprinttävlingen tog slut i semifinal för Edvin Anger.

Efter loppet var han irriterad på motståndaren Qiang Wang.

– Det är fan helt otroligt, säger han till SVT Sport.

Fjärdeplats i kvalet, men det höll inte hela vägen för Edvin Anger i sprinten i Trondheim. Tävlingen tog slut i semifinal.

– Det var inte alls det här jag ville. Svårt att göra något när man åker dåligt och sätter sig i dåliga situationer. Det blir inte lättare när man åker med Wang heller, konstaterar Anger.

Svensken syftar till flera situationer under semifinalen, där hans åkning påverkades av motståndaråkaren Qiang Wang.

– Han beter sig som jag vet inte vad. Han åker fram och tillbaka, runt hela fältet från start till mål, säger Anger.

Ny seger för Kläbo

Inte minst påverkades Anger i sista kurvan in på upploppet. Han stördes av Wang, vilket ledde till att han själv krokade i landsmannen Johan Häggströms skida, och båda svenskarna fick tacka för sig.

Finalen hade därmed inget svensk deltagande. I stället blev det norsk seger från Johannes Hösflot Kläbo. Med sig på pallen hade han Lucas Chanavat och Harald Amundsen.

Se situationerna och hör Angers tankar i spelaren ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.