• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Bollnäs och Freluga, Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Vattnet hos vattenbolaget HelsingeVatten är otjänligt. Boenden i området uppmanas att koka vattnet före förtäring. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Gävleborg.

Henrik von Eckermann trea på nya stjärnhästen Minute Man.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Henrik von Eckermann blev trea i en grand prix-tävling i Mexiko. Foto: Bildbyrån/Equestrian Digital

Henrik von Eckermann på pallen i grand prix-tävling med nya stjärnhästen Minute Man

Uppdaterad
Publicerad

Världsettan Henrik von Eckermann blev, tillsammans med sin nya stjärnhäst Minute Man, trea i en femstjärnig grand prix-hoppning i mexikanska San Miguel de Allende.
”Jag är så glad över samarbetet med den här hästen,” skriver von Eckermann på Instagram.

Henrik von Eckermann tog över den tioårige hingsten Minute Man i somras, tävlingen i Mexiko är deras andra internationella tävling tillsammans.

35 ekipage ställde upp i klassen, som avgjordes över 1,60-hinder. Henrik von Eckermann och Minute Man var ett av bara fyra felfria ekipage i grundomgången.

Väl i omhoppning blev det också felfritt, men tiden räckte inte till för att slå Tysklands Daniel Deusser och Italiens Emmanuele Camilli, som placerade sig etta och tvåa.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.