• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Fares Fares regidebuterar med ”En dag och en halv” på Netflix

Uppdaterad
Publicerad

Fares Fares regidebut är ett kidnappningsdrama där en man kommer till sin exfrus jobb och drar en pistol för att få träffa sin dotter. Inspirationen kommer från en verklig händelse Fares såg i ett nyhetsinslag för ungefär 13 år sedan.

Fares Fares skådespelardebuterade år 2000 i brodern Josef Fares ”Jalla! Jalla!” och har synts flitigt i både svenska och utländska filmer sedan dess. Nu intar han för första gången registolen.

Se intervjun i klippet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.