• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Malmö i Malmö kommun, Skåne län. En explosion har skett på Amiralsgatan. Boende på Amiralsgatan, Skanörsgatan, Ronnebygatan. Falsterbogatan och Listergatan. uppmanas av polisen att hålla sig inomhus i sina lägenheter samt undvika att stå vid sina fönster. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Norrsken över Orsa. Foto: Julius Aspman

Se det skimrande norrskenet över Dalarna

Uppdaterad
Publicerad

På söndagskvällen kom ett skimrande norrsken in över Dalarna. Man kunde se norrskenet på flera håll, bland annat i Torsång och Rättvik.

Såg du norrskenet och lyckades fånga det på bild? Dela gärna med dig till oss på redaktionen isåfall, så publicerar vi din bild här.

Maila din bild till dalarna@svt.se!

Det här gäller när du delar bilder med oss på SVT

När du skickar bilden till oss så upplåter du bilden för en icke-exklusiv rätt för SVT att fritt använda den i SVT:s verksamhet samt framställa exemplar av bilden.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.