Kenneth Andersson är restaurangchef på Halmstads golfklubb och berättar mer om hur de väljer att Foto: Casper Sewerin/SVT

Restaurangchefen om coronaåtgärderna – ”Gör det vi kan”

Publicerad

Restaurangerna har en stor utmaning i att följa Folkhälsomyndighetens råd och regler för att minska smittspridningen av covid-19. Därför turnerar miljö- och hälsoinspektörer från Halmstads kommun runt till de olika restaurangerna och kommer med tips och råd.

Halmstads golfklubbs restaurang är en av de som fått besök.

– Vi har haft en bra dialog och vi måste följa de rekommendationerna som finns, säger Kenneth Andersson, restaurangchef på klubben.

Se i klippet ovan vad restaurangen på Halmstads golfklubb vidtagit för åtgärder för att möta Folkhälsomyndighetens regler och råd.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Coronaviruset i Halland

Mer i ämnet