En delad bild som visar två sektioner: till vänster Rickard Finndahl som är gruppchef på grova brott med armarna i kors och en neutral bakgrund, till höger en närbild av en kamera monterad på en ställning mot en molnig himmel.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Enligt Rickard Finndahl, gruppchef på grova brott, kollar man nu på om någon misstänkt filmats av övervakningskamerorna i området. Foto: Fredrik Weibull SVT / Johannes Tolf SVT

Efter mordet – Polisen tömmer övervakningskamerorna på Öxnehaga

Uppdaterad
Publicerad

Polisen arbetar intensivt efter dödsskjutningen på Öxnehaga i Huskvarna. På onsdagen förhör de vittnen och går igenom materiel från övervakningskamerorna i området.

Det var på måndagskvällen som en man sköts till döds på Öxnehaga. Utredningen kring händelsen är inne i en intensiv fas.

– På området just nu så pågår dörrknackning. Sedan har vi ett flertal kameror som finns i området, så där håller vi också på mycket intensivt med att gå igenom all den film som kommer in. Vi har också ett tipsinflöde som vi får ta del av som vi också hanterar löpande, säger Rickard Finndahl som är gruppchef på polisens grova brottsgrupp.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Man skjuten till döds i Huskvarna

Mer i ämnet