BILD1

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
En stor polisinsats pågår i Norrköping efter att ett grovt brott inträffade under måndagskvällen. Foto: Ulf Wigh/Wighsnews

19-åring dödades i Norrköping – ytterligare en person häktad

Uppdaterad
Publicerad

Ytterligare en person har häktats misstänkt för mordet på den 19-åring som sköts till döds på Nygatan i Norrköping i augusti, vilket NT var först med att berätta.

Den 12 augusti larmades polisen till Nygatan i stadsdelen Berget i Norrköping efter att en 19-årig man – som enligt vittnesuppgifter – sköts till döds i en bil.

Två män i 20- och 30-årsåldern greps några timmar efter händelsen och båda häktades senare. Mannen i 20-årsåldern släpptes ur häktet den 12 september, enligt tidningen. Den andra mannen är fortsatt häktad.

Under helgen häktades ytterligare en person misstänkt för mord och grovt vapenbrott. Personens identitet har belagts med sekretess av tingsrätten, men enligt NT nekar han till brott.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Våldsvågen i Norrköping

Mer i ämnet