Foto: SVT

Sörmlandsnyheter från fredag 20 september

Publicerad

Det här har SVT Nyheter Sörmland rapporterat om i dag:

Här sammanfattar vi mordet på Maria i Torshälla utanför Eskilstuna. På bild ser vi Maria och en karta som ringar in platsen för mordet.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Mordet på Maria i Torshälla förbryllar utredarna. Här får du en sammanfattning av fallet. Foto: Privat, Texturelabs, Mapcreator

• FUB efter omsorgshärvan i Nyköping: ”Läs lagen för dem”

En man, Kent Ossiansson som är ordförande för FUB södra Sörmland, sitter på en bänk i en grönskande trädgård omgiven av buskar och gräs. Han bär en ljusblå skjorta med mönster och en keps. Soligt väder och en lugn atmosfär präglar scenen.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Precis det här de har missat” – hör Kent Ossiansson, ordförande för FUB södra Sörmland, berätta vad han tycker man ska göra efter händelserna. Foto: SVT
En grupp barn står med uppsträckta händer framför en ledare som dansar på en scen. Barnen är engagerade och deltar aktivt i aktiviteten, medan bakgrunden består av en tegelvägg och ljudutrustning. Ledaren är klädd i en ljus tröja och shorts.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hör vad eleverna tyckte om dansen i klippet. Foto: Jennifer Berg Eidebo/SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.