två stora rävungar som leker på en studsmatta, samt porträtt på Clara Kassman i blont långt hår.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Clara Kassman fick oväntat besök i trädgården, när två rävungar passade på att låna familjens studsmatta vid halv sex på morgonen – se deras framfart. Foto: Privat, Thomas Sundberg/SVT

Clara väcktes av ovanliga gäster i trädgården – se rävungarna hoppa på barnens studsmatta

Uppdaterad
Publicerad

Tidigt under tisdagsmorgonen hörde Clara Kassman i Domsjö utanför Örnsköldsvik något suspekt i trädgården. Från fönstret såg hon två rävungar hoppa på familjens studsmatta.

När Clara Kassman höll på att göra sig i ordning vid 05.30 i tisdags morse hörde hon något märkligt. Ute i trädgården fick hon syn på två halvvuxna rävungar som hade passat på att låna barnens studsmatta medan familjen sov, som TV4 Nyheterna var först att berätta om.

Hon var först rädd att familjens kaniner höll på att fara illa, men insåg att rävarna bara busade med varandra och hoppade i full fart på studsmattan.

– Det såg inte ut som om det var första gången, jag hoppas att de kommer tillbaka, säger Clara Kassman.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.