– Jag hoppas att den politiska låsningen släpper, för vi kan inte fortsätta rösta så här, säger väljaren Susana.
Politisk instabilitet har rått i Spanien sedan 2015 då nya partier växte fram i kölvattnet av landets djupa ekonomiska kris och gjorde slut på decennier av dominans för socialdemokratiska PSOE och borgerliga Partido Popular (PP). Landets politiker har haft svårt att finna sig tillrätta i det nya flerpartisystemet.
Den tillförordnade premiärministern Pedro Sánchez utlyste söndagens val sedan hans PSOE misslyckades med att nå en regeringsöverenskommelse efter att ha försvarat sin position som största parti i valet i april, men kommit långt ifrån att få egen majoritet.
Dödläget består
Opinionsmätningarna pekar också på att dödläget kommer att bestå. Inom det splittrade vänsterblocket har PSOE i jakten på mittenväljare distanserat sig ytterligare från vänsteralliansen Unidas Podemos under valspurten.
Och på högersidan tvekar de båda borgerliga partierna PP och Ciudadanos kring hur de ska förhålla sig till det växande extremhögerpartiet Vox. Inget av blocken ser ut att samla en regeringsduglig majoritet i parlamentet.
Väljaren Elisa Varea berättar att hon känner sig uttråkad.
– Det är inte normalt att de inte kommit överens. Om det inte blir majoritet borde de kunna stödja varandra.
– Jag förväntar mig inte mycket av valen. Jag tror det kommer bli nya val, säger Ignacio García, som trots det tagit sig till vallokalen i dag.
Vallokalerna öppnade klockan 9 och stänger klockan 20 i kväll. Valresultatet väntas några timmar senare.