Anfallet ska ha utförts av Sudans armé, uppger nyhetsbyrån Reuters.
Striderna, som har pågått sedan i april, står mellan armén, ledd av general Abdel Fattah al-Burhan, och de paramilitära styrkorna RSF (Rapid Support Forces) som leds av general Mohamed Hamdan Dagalo. Båda gör anspråk på att leda landet.
Senast i juni dödades 17 personer i Khartum, inklusive fem barn, i sammandrabbningar med stridsflyg mellan de två grupperingarna.
– Ända sedan självständigheten 1956 har Sudan i princip styrts av militärmakt, det har varit väldigt bräckliga regeringar. Historiskt har det också ingåtts många fredsavtal och eldupphör som ständigt har brutits, säger Görrel Espelund, Afrikakännare och redaktör på Utrikespolitiska institutet.
Nära tre miljoner har flytt sina hem
Sedan striderna mellan de militära grupperingarna bröt ut i april har minst 1133 personer dödats, uppger Reuters. Över 2,9 miljoner människor uppges ha lämnat sina hem och närmare 700 000 har flytt till något av grannländerna.
– Vi står inför en situation som är oerhört svår både rent politiskt och humanitärt. Så länge ingen av de här krafterna tror att de har mer att vinna på en fred än på krigsfältet blir det svårt att få till ett varaktigt fredsavtal, säger Görrel Espelund.