Flickan i den lilla plastkupan är en månad gammal men väger bara två kilo. På sjukhuset på hemlig adress i norra Syrien kämpar just nu ett 80-tal spädbarn för sina liv. De har sin bakgrund i hela världen, men är alla födda i terrorgruppen IS så kallade kalifat.
Nu hänger deras överlevnad på en skör tråd.
Under de senaste veckorna har IS-medlemmar strömmat ut ur den sista landspillran som terrorgruppen kontrollerar i Baghouz i nordöstra Syrien. De som kommer ut nu är familjer till de mest hårdföra IS-medlemmarna, de som stannat till slutet för att försvara sitt terrorvälde.
Aldrig sett så många undernärda
På barnen går det att se att de inte ätit ordentligt på länge, och det är för de riktigt små barnen som hungern är farligast. Sedan årsskiftet har minst 75 barn som ännu inte fyllt två år dött av undernäring, berättar läkaren Heba al-Hajj som arbetar på kliniken.
De låga små träsängarna är målade i vitt och står tätt. I de större spjälsängarna samsas tre eller fyra barn. Det är ont om utrymme, och barnens skrik fyller i varandra. Hela tiden är det någon som vill ha mat, en ren blöja eller bara bli upplyft. Ett tiotal sköterskor jobbar hårt med att portionera ut nappflaskor och näringsgröt.
Läkarna här har aldrig sett så många fall av undernäring. Men föräldrarna får inte komma till sjukhuset som ligger på en hemlig adress.
– I början fick mammor som ammade följa med sina barn. Men efter att ett par mammor rymde med sina barn så fick vi sätta in beväpnade vakter. Och nu är barnen så många att vi inte skulle få plats med vakter till alla mammorna, säger Heba al-Hajj.
IS terrorvälde har spridit våld och död sedan man tog kontroll över stora landområden i Irak och Syrien för fem år sedan. När nu det så kallade kalifatet faller samman är oron och rädslan för dem fortfarande stor bland befolkningen här. Heba al-Hajj säger att människor är rädda för att barnens föräldrar kan begå nya terrorattacker. Eller att de ska attackera sjukhuset för att ta med sig sina barn.
Oro för barnen: ”Inte deras fel”
200 barn har redan kunnat skrivas ut från kliniken och kunnat återförenas med sina familjer. De förs till lägret al-Hol i norra Syrien där IS-familjerna hålls inlåsta.
Heba al-Hajj säger att hon oroas över barnens framtid, efter att de återförenas med sina familjer.
– Hur deras framtid ska bli vet vi inte. Men ärligt talat blir jag ledsen för deras skull när jag ser deras föräldrar. Det är inte de här barnens fel att deras familjer gått med i en terrororganisation, säger hon.