Grönt på stekhäll

Grönt på stekhäll

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 500g
    potatis
  • 1knippa(or)
    sparris
  • 1st
    rödlök
  • 1st
    röd paprika
  • 4klyfta(or)
    vitlök
  • 2st
    citroner
  • 1kruk(or)
    persilja
  • 1kruk(or)
    timjan
  • smör och olja till stekning
  • salt och peppar

Dressing

  • 1klyfta(or)
    vitlök
  • 1tsk
    dijonsenap
  • 3msk
    rapsolja
  • 1msk
    balsamvinäger
  • 1msk
    vatten
  • salt och peppar

Så lagar du

  1. Hacka grönsakerna i lagom stora bitar.
  2. Stek potatisen i olja, låt den få färg.
  3. Tillsätt lök, paprika och sparris.
  4. Pressa över citron. Salta och peppra efter smak.
  5. Tillsätt de hackade färska örterna.

Dela det här receptet med dina vänner!