Erling Haaland slog till med ett hattrick för andra matchen i rad. Foto: Frank Augstein

Erling Haalands nya målshow – gjorde sitt andra raka hattrick

Erling Haaland kan inte sluta göra mål.

Mot West Ham gjorde norrmannen hattrick för andra matchen i rad.

Därmed har 24-åringen gjort sju mål på de tre inledande matcherna i Premier League.

Regerande mästaren Manchester City har planenligt vunnit de tre första matcherna i Premier League.

Under lördagskvällen kom tredje segern när West Ham besegrades på bortaplan med 3–1.

Redan i den tionde minuten skickade anfallsstjärnan Erling Haaland in ledningsmålet i matchen. Hemmalaget kom förvisso att kvittera efter ett självmål av Ruben Dias, men City studsade snabbt tillbaka från baklängesmålet.

Hattrick två matcher i rad

Haaland dunkade in 2–1 i nättaket efter 30 spelade minuter och med mindre än tio minuter kvar blev norrmannen fri mot mål efter en fin framspelning av Matheus Nunes.

24-årige anfallaren gjorde inget misstag framför mål och han chippade kyligt in 3–1 bakom Lukasz Fabianski.

Hattrick i två raka matcher alltså för Haaland, som gjorde tre mål i 4–1-segern mot Ipswich förra helgen.

Arsenal tappade poäng

Tidigare under dagen tappade en av Citys stora titelkonkurrenter, Arsenal, poäng hemma mot Brighton.

Efter ett ledningsmål från Kai Havertz fick Londonlaget mittfältaren Declan Rice utvisad. Det passade Brighton på att utnyttja och bortalagets Joao Pedro räddade poäng med sitt 1–1-mål.

Yasin Ayari, nyss uttagen i den svenska landslagstruppen, hoppade in i 17:e minuten.