Bjärrenholt visade vägen för Skuru. Foto: Bildbyrån

Skuru toppar ligan – vann stormötet med H65 Höör

Skuru vann stormötet med H65 Höör.

Efter en strålande andra halvlek kunde Nackalaget rycka i från och vinna med 27–23.

– Vi kunde utnyttja att de blev trötta i andra, säger Alexandra Bjärrenholt i Handbollsligans sändning.

Skuru har fått en strålande start i Handbollsligan. Nackalaget slog Önnered i premiären och följde under lördagen upp det med att besegra H65 Höör, som förra året var i SM-final, på bortaplan.

Det blev en jämn första halvlek som slutade 13–13. Även den andra halvleken såg ut att bli en oviss historia men tio minuter in började Skuru ta kommandot. Nackalaget drog då i från och släppte sedan inte in hemmalaget i matchen igen efter ett imponerande försvarsspel.

Segersiffrorna blev till slut 27–23 till Skuru som nu toppar tabellen efter två raka tvåpoängare. Detta mycket tack vare Alexandra Bjärrenholt som stod för sju mål och fem assist.