Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Bandet Kent återförenas 2025, efter att ha gjort sin sista spelning 2016. Foto: Pontus Lundahl/TT

Hårt tryck på Kent-biljetter – släpper extra datum

Uppdaterad
Publicerad

Bandet Kent kommer att göra totalt sex spelningar på Tele2 Arena, snart Tre Arena, i mars nästa år. Nästan 230 000 biljetter är på väg att sälja slut.

114 000 biljetter till tre sedan tidigare aviserade konserterna i mars släpptes klockan 12 på lördagen. Vid 12.30-tiden fanns bara ett fåtal biljetter kvar, och bandet satte därför in tre extra konsertdatum, den 25, 26 samt 27 mars. 38 000 biljetter per konsert säljs. Vid 14.30 tiden fanns bara biljetter till en extrakonstert kvar.

Det har under lördagen varit serviceavbrott för appen där biljetterna levereras.

Kent återförenas

”Vi upplever just nu driftstörningar”, står det i ett meddelande i appen.

Utlovar hits

Inför spelningarna i Stockholm har bandet utlovat hits och livefavoriter, men har förtydligat att ingen ny musik kommer att spelas in och att bandet inte kommer att turnera.

Bandet gjorde sin senaste spelning 2016 efter en avskedsturné. Biljetterna till den turnén sålde slut på kort tid, spelningen i Göteborg blev till exempel slutsåld på en halvtimme.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Kent återförenas

Mer i ämnet