Fyra bilar totalförstördes i en brand i en garagelänga i Perstorp natten till fredagen.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Fyra bilar totalförstördes i en garagebrand i utkanten av Perstorp natten till fredagen. Ingen person kom till skada. Foto: Jan Emanuelsson/Local Eyes

Fyra bilar totalförstördes i garagebrand i Perstorp

Uppdaterad
Publicerad

Fyra bilar och en fristående garagebyggnad totalförstördes i en brand i Perstorp under natten till fredagen. Det är den fjärde branden i anslutning till bilar eller garage i området på bara några veckor.

Polisen larmades strax efter midnatt till en brand i ett garage på Spårvägsgatan i utkanten av Perstorp. Bilarna och garaget totalförstördes i branden.

– Det här är den fjärde troligen anlagda branden med samband till bilar eller garage i området under de senaste tre veckorna, säger Anders Gunnarsson, styrkeledare vid räddningstjänsten i Perstorp.

Ingen gripen

Ingen person kom till skada i samband med branden och händelsen utreds som grov skadegörelse genom brand.

– Vi har ingen frihetsberövad i ärendet, säger Magnus Lefèvre, vakthavande befäl vid polisen, vid 5.30-tiden på fredagsmorgonen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.