Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Linus Karlsson fick sin tomte värderad i Motala och han blev rejält förvånad. Hör även programledare Anne Lundbergs berätta om intrycken från besöket i Lokverkstan. Foto: Mimmi Moberg/SVT

Antikrundan i Motala – Linus värderade tomte: ”Blev väldigt chockad”

Uppdaterad
Publicerad

Antikrundan är ute på sin årliga turné och på tisdagen var det dags för Lokverkstan i Motala att få ett besök. Mycket folk var som vanligt på plats och köade i solen för att kanske få sitt föremål värderat.

Det är 35:e gången som det folkkära tv-programmet är ute på vägarna.

– Det är roligt att äntligen få komma tillbaka till Motala, som fått vänta länge på ett återbesök, kommenterade Pernilla Månsson Colt, producent för Antikrundan när turnéplanen meddelades tidigare i år.

Motala

Antikrundan är en av SVT:s stora succéer och många folkkära experter, såsom Knut Knutson, Bo Knutsson och Anette Granlund, har varit med sedan starten 1989. Men även flera nytillkomna experter deltar i år, som Rickard Thunér, Carolina Tüür och Joakim Bengtsson.

Se mer från Antikrundans Motalabesök i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Motala

Mer i ämnet