Trafikolycka på riksväg 23 i höjd med Hovshaga i Växjö. Foto: Carl Carlert

Flera fordon i kollisioner i Växjö

Uppdaterad
Publicerad

Tre trafikolyckor inträffade i Växjö under onsdagseftermiddagen. I samtliga fall rörde det sig om påkörningar bakifrån.

Vid 15.30 blev en personbil påkörd bakifrån vid Fagrabäcksrondellen i östra Växjö. Polisen har skrivit en anmälan om att en av förarna inte har iakttagit avstånd. Ingen person ska ha skadats. Köbildning uppstod förbi olycksplatsen i samband med bärgning av den ena bilen.

Strax efter klockan 17 larmades Värends räddningstjänst om en kökrocksolycka på Norrleden mellan trafikplats Hovshaga och trafikplats Araby. Ingen av de två drabbade förarna skadades allvarligt. Polisen misstänker en av personerna för trafikbrott.

Vid 17.40 väjde en personbil för en älg i höjd med infarten till Gårdsby utanför Rottne. Detta orsakade en påkörning bakifrån utan personskador. Även där misstänker polisen att föraren inte hållit tillräckligt avstånd till framförvarande bil.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Växjö

Mer i ämnet