Mattias Ekholm hade en skön comeback. Foto: Bildbyrån

Han stod för båda målen i Nashvilles 2-1-seger.

10 februari var senast Mattias Ekholm kom till spel. Den 30-årige backen har därefter varit borta på grund av en underkroppsskada.

När han på lördagskvällen var tillbaka i matchtruppen blev han matchhjälte för sitt Nashville som haft det tungt i NHL denna säsong.

Det var gästande Columbus som tog ledningen i mitten av den första perioden.

Men i den andra tog Nashville över. 1-1 kom efter en minut när Ekholm, assisterad av Filip Forsberg skickade in ett riktigt hårt skott i mål. Hans första mål för säsongen. Och det andra målet lät inte vänta på sig.

Strax innan sista pausvilan såg Ekholm till att på egen hand skicka in 2-1. Dagens mål innebär dessutom att Ekholm nu gjort över 200 poäng i karriären.

Resultatet stod sig matchen ut och Nashville tog en viktig seger som innebär att man lämnar jumboplatsen i Central Division.

ARKIV: Här kastar de svenska stjärnorna handskarna (23 februari)