För att genomföra söndagens debatt har förberedelserna varit många, och många nya rutiner har införts.
– Den logistiska utmaningen är främst att se till att alla håller avstånd till varandra. Både partiledarna och vår personal, säger Mikael Pettersson.
Studiodekoren har nu anpassats för att möjliggöra detta. Den som tittar kommer förmodligen lägga märke till att det ser glesare och mer utspritt ut än vanligt ut i studion.
– Vi hoppas att de ska höra varandra från ena änden till den andra, säger programledare Anders Holmberg.
Inga externa medier kommer att vara på plats för att ställa frågor innan och efter debatten, och publik är inte heller tillåten i studion.
– Det tycker jag är jättetrist men naturligtvis helt nödvändigt, säger Anders Holmberg.
Kortare och mer programledarstyrt
Vanligtvis brukar Agendas partiledardebatter hållas i maj och oktober i samband med att regeringens budgetar samt skuggbudgeterna har släppts. I år blev dock maj-debatten inställd.
– Vi insåg att vi inte skulle kunna genomföra den i och med det extraordinära krisläget och med tilläggsbudgeterna som släpptes hit och dit, säger Mikael Pettersson.
Andra saker som skiljer sig från tidigare debatter är att formatet kommer vara något kortare, från två timmar till en och en halv. Programledaren kan också komma att ställa fler frågor än vanligt.
– Den här gången är det bara ett ämne egentligen; hur har pandemin påverkat Sverige. Och har vi fattat rätt beslut inom vården och inom andra områden, säger Anders Holmberg.
Dessa deltar i söndagens debatt:
Till studion kommer Stefan Löfven (S), Ulf Kristersson (M), Jimmie Åkesson (SD), Anders W Jonsson (C), Jonas Sjöstedt (V), Ebba Busch (KD), Nyamko Sabuni (L) och Per Bolund (MP).