Live

Liverapportering: Nations League

Nations Leagues gruppspel avgörs under hösten. Sveriges två första matcher spelas mot Azerbajdzjan torsdag 5 september och Estland söndag 8 september.

Nations Leagues gruppspel avgörs under hösten. Sveriges två första matcher spelas mot Azerbajdzjan torsdag 5 september och Estland söndag 8 september.

Sverige logo

Sverige

3 - 0

Fulltid
Estland logo

Estland

Herrlandslaget i fotboll

24) Dejan Kulusevski utökar till 2-0! Emil Forsberg passar in till Kulusevski som tagit sig in i centralt. Går förbi bara och placerar in 2-0!

Överblick

Pinnat inlägg

Daniel Nannskog om 3-0-målet: "Det är helt underbart. Hur samarbetet är mellan de tre stjärnorna. Superboll av Alexander Isak och löpningen från Kulusevski osar klass. Osjälviskt lägger han fram till Gyökeres. Den killen är alltid på rätt plats. Fotbollsgodis. En bra första halvlek av Sverige med en del fina kombinationer. Så härligt att Gyökeres och Isak tar vid där de slutade mot Azerbajdzjan.

Tack för att ni har följt matchen med oss. Håll utkik i SVT Sports app för nyheter om herrlandslaget. Och i oktober är det dags för nästa landslagssamling, då är det bortamatcher mot Slovakien och Estland.

Där blåser domaren av matchen. Sverige vinner med 3-0 mot Estland och Blågult har inlett gruppspelet i C-divisionen i Nations League med sex poäng av sex möjliga.

Bergvall tar den - rakt i muren.

Lucas Bergvall och Dejan Kulusevski ser sugna ut på att slå den.

Cajuste fälls utanför straffområdet. Bra frisparksläge för Sverige.

Tre minuter tilläggstid.

Han haltar lite men grann men verkar ändå OK.

Gudmundsson nere i backen efter duell med Alex Tamm som varnas.

Lo • Nanasi bjuder på lite show

Sebastian Nanasi gör faktiskt ett piggt inhopp. Snirklar sig förbi som vi är vana vid att se honom göra i Malmö-tröjan - innan han såldes till Strasbourg.