Ska driva restaurang i Vattenborgen – krävs på halv miljonUpphandlingschefen: ”En liten risk finns det ju alltid”
1 minFråga-svar · Det händer när du dricksar på krogen – experterna svararBranschkunniga svarar på tittarnas vanligaste frågor om dricks
1 min”Dricksdrottningen”: Dricksen är en morot att stanna kvar i branschen”Le, alltid le” • Restaurangchefen delar med sig av sina bästa tips för dricks
1 minÖrebrokrögaren bytte system – då ökade dricksenKunde tidigare bara ge dricks i kontanter: ”Det var problematiskt”
2 minAtt dricksa eller inte? Hudiksvallsborna splittrade i fråganDubblerad dricks med nya terminalerna
58 sekKrögare besvikna – få besökare under EurovisionAlexander vittnar om krogar som hade sämsta veckan sedan pandemin
1 minKassaföretaget: Dubblerad dricks med nya terminalernaUppsalakrögaren ser motsatt utveckling: ”Går ner och ner”
2 minSå mycket dricks fick SVT:s reporter – testade jobba i barTvå timmar bakom bardisken • ”Nu ekar det inte tomt i alla fall”
58 sekKrögaren vid ruinerna av sin nedbrunna restaurang: Det stockar sig i halsenHoppas på ny verksamhet så snart som möjligt